A Klub Facebook csoportjában nehézkessé vált a bejegyzéstémákhoz feltöltött képek adminisztrációja, ezért a feladatokhoz szánt végleges képet, a Klub oldalán, a személyes menüpontod alatt a Képfeltöltés menüre kattintva tudod egy szerverre feltölteni, vagy a grafikus menük között ezt keresd:

képfeltöltés grafikus menü

Mielőtt a képet feltöltenéd, át kell méretezned úgy, hogy a hosszabbik oldala 1800 pixel legyen. Ha nem tudod ezt hogyan kell, a Képfeltöltés oldal alján kapsz hozzá segítséget. A képet a lehető legjobb minőségben töltsd fel, de arra vigyázz, hogy a mérete ne haladja meg a 2MB-ot. Ha átméretezted, akkor majdnem biztosan kisebb lesz a képed.

Feltöltéskor a Képfeltöltés oldalon található űrlapot kell kitöltened, vagyis az alapértékeket kitölti helyetted a rendszer, de ezteket meg tudsz változtatni:

képfeltöltés form

A Neved-hez automatikusan azt írja a rendszer, amilyen nevet a Klubba belépéskor megadát. Ezt átírhatod, de arra azért gondolj, hogy a Galériában a képed alatt látszani fog az itt megadott név. A Feladatnál automatikusan a legutolsó feladat lesz kiválasztva, de a legördülő menüből kiválaszthatsz egy régebbi feladatot is, azokhoz is tölthetsz fel képet.

Fontos, hogy a Kép kiválasztása gombbal csak a fotódat választod ki, a szerverre csak a Kép feltöltése nyomógombra kattintva töltődik fel a kép. Mielőtt elindítod a feltöltést, meg kell várnod, hogy a kiválasztás gomb alatti hőmérő végigfusson és kiírja a feltöltendő képfájl nevét. Képet ki tudsz úgy is választani, hogy a képet a Kép kiválasztása gombra húzod az egérrel.

Miután feltöltötted a képet várj egy kicsit, majd az oldal tetején a Képfeltöltés ellenőrzése gombra kattintva tudod megnézni, hogy a többiek által feltöltött képek között látszik-e a te képed is.