Klub logo

VÁRÓLISTA

TÁMOGATÓ KÖZÖSSÉG
HETI FELADATOK
HAVI FÓKUSZ TÉMÁK
KÉPÉRTÉKELÉSEK
ELŐADÁSOK

Érdekel a klub

Szeretnél jobban fotózni, de nincs időd beülni egy iskolapadba?
NEKED IS NEHÉZ, HOGY RENDSZERESEN FOTÓZZ?

A Te is lehetsz fotós! Klub jelenleg zárva van!

Olvass tovább, nézd meg mi ez a klub, és iratkozz fel a várólistára,
hogy elsőként értesülhess, amikor legközelebb a klub megnyitja kapuit.

Feliratkozom a várólistára

Biztos Te is bosszankodtál már amiatt, hogy

  • ugyanazt, ugyanott fotózod mint valaki más, de az ő képe jobb
  • más sokkal szebb fényekben van ott, és pont akkor történt valami izgalmas
  • neki sincs jobb telefonja, miért szerencsésebb mint Te?

Szeretnél tanulni, és többet fotózni, de eddig ez sehogy sem jött össze, mert

  • annyi dolgod van, hogy lehetetlen rendszeresen elszabadulnod több órára
  • nincs a közeledben fotóiskola, és nem akarsz csak ezért órákat utazni
  • egyedül nincs elég motivációd, hogy a netről összevadászd a tippeket
  • egyedül fotózni sem jó

A Te is lehetsz fotós! Klub a megoldás

Érdekel a Klub

Egy iskolapadba nem tudsz és nem is akarsz beülni.
A fotós könyvekből nem mindet értesz meg.
Az interneten talált tippek, csak tippek, neked ez nem elég.

Nem veled van a baj!

Ezek a lehetőségek ugyan jók, de nem mindenkinél működnek.
És szerencsére van más megoldás is.

Egy tanfolyam után sokat kerestem, hogy hogyan lehetne tovább fejlődnöm. Kerestem tanfolyamokat, egyéni konzultációt stb, de aztán rájöttem hogy a klub forma a legjobb út a fejlődésre. Az oktató rendszeresen ellát minket a csoport igényeinek megfelelő oktató videókkal, a heti feladatok motiválnak, hogy használd a gépedet, a klubtársak képei sokat segítenek a képek elemzésében, ötletelésben, új technikák elsajátításában. Szóval egy aktív fotóklub tagjának lenni az egyik legjobb módja, hogy valaki fejlődni tudjon.

Hihetetlen, ha visszagondolok, mennyit fejlődtem tavaly nyár óta. Köszönöm a lehetőséget és biztatok mindenkit, hogy ez egy nagyszerű lehetőség a saját célok elérésében.

Szikora István 

 

Szia! Lajos vagyok. A legfontosabb, amit érdemes rólam tudni, hogy egy jókedvű srác 😉
És talán még azt, hogy régóta fotózom, és sok embert tanítottam már.

Nem hiszek a poroszos nevelésben. Vagyis biztosan van, akinek az a jó, de én úgy gondolom, hogy az én vagyok a tanár, megmondom a tutit, majd számon is kérem, hogy pontosan megjegyezted-e, hogy én mit gondolok, no az nem az én stílusom.

Én sokszor elismétlem a gondolataimat, mert hiszem, hogy úgy lehet jó hatásfokkal tanulni, ha nem beléd veri a tanár a tudást, hanem Te magad egyszer csak meghallod. És nem hiszem, hogy az én gondolataim, tudásom lenne az egyetlen üdvözítő megoldás. A párbeszédben hiszek. Nem abban, hogy egy tölcséren beléd töltöm a tudást, hanem egy közös munka eredményeként magad szerzed meg azt.

Itt nincs verseny, nincs osztályzás, egyszerűen egy jókedvű, de mégis komoly munka folyik.
Hogy ne csak a fotózás, a tanulás is élmény legyen.

Én

Mitől lesz jó egy kép?

Erre a kérdésre rengeteg jó válasz van, de talán mind közül a legfontosabb, és egyben a legnehezebb a motiváció.
Nehéz, hiszen a motiváció az idővel megfakul, és sokszor nem is csak rajtad múlik.

A jó fotó készítéséhez nagyon fontos, hogy tanulj, az sem árt, ha tehetséges vagy, de mégis a siker kulcsa a szorgalom, a gyakorlás, az, hogy fotózz minél többet. Viszont gyakorolni nagyon nehéz, ha egyedül vagy.

Ebben a klubban tanulni fogsz tőlem, tanulni fogtok egymástól, de a legfontosabb, hogy inspiráljuk egymást.
Ez nem egy iskola, sokkal inkább egy közösség.

Érdekel a Klub

Hogyan működik a Te is lehetsz fotós! Klub?

Lépj be a Klub Főoldalára
A Klub egyre bővülő tudásanyaga a Te is lehetsz fotós! weboldalán található. Ez egy jelszóval védett oldal, amit számítógépről, tabletről, mobiltelefonról is meg tudsz nézni. Neked, aki belépsz a Klubba, saját hozzáférésed lesz a Klub anyagaihoz, amit bármikor elérhetsz.

Tudásanyag (Fókusz-pókusz)
A Klubban időszakonként más-más témára fókuszálunk, amiről videók, írásos anyagok születnek. Ezek tematikusan rendezve, könnyen elérhetőek lesznek a számodra. Jelenleg 7 témában 51 videó érhető el a Klub tudástárában.

Feladatok (Zoomoló)
A tudásanyaghoz kapcsolódóan minden héten van egy fotózandó feladat, aminek eredményét a Klub zárt Facebook csoportjában meg is oszthatod.

Képértékelés (Kibeszélő)
A feladatok képeiről, a tipikus megoldásokról, “hibákról” minden feladat után beszélgetünk egy kicsit élőben a zárt Facebook csoportban.

Zárt Facebook csoport
A Klubtagsághoz jár egy zárt Facebook tagság is. Itt tudod tartani a kapcsolatot velem és a társaiddal. Ez egy motiváló, és segítő közösség, ahol bátran felteheted a kérdéseidet, megmutathatod a fotóidat.

Érdekel a Klub

A Te is lehetsz fotós! Klub több mint egy iskola, ez egy igazi közösség.

Ezt nem tudod elbukni, nincs vége, nincsenek vizsgák.

Minden hónap egy új kezdet, és ha nem követed 100%-ban a Klub életét,
akkor is egyre több tudáshoz fogsz hozzájutni,
egyre többet fogsz fotózni,
és soha nem maradsz magadra.

A Te is lehetsz fotós! Klub jelenleg zárva van!

Most elsősorban a Klub fejlesztésére és a már bent lévő tagok motiválására és fejlődésére fókuszálunk.
Kérlek iratkozz fel a várólistára, ha szeretnél értesítést kapni a Klub legközelebbi megnyitásáról.

Klub

A Te is lehetsz fotós! Klub egy minden hónapban megújuló előfizetéses rendszer, amit bármikor le tudsz mondani.
Mit jelent ez? Hogy megkönnyítsük mind neked, mind nekem a klub adminisztratív dolgait, ezért csak egyszer kell jelentkezned, utána a bankod és az én bankom minden hónapban automatikusa, a háttérben lebonyolítja a tagsági díjad fizetését.

Maradt még megválaszolatlan kérdésed?

Ha igen, kérlek, hogy tedd fel nekem a hello@teislehetszfotos.hu e-mail címen, örömmel megválaszolom.

A telefon kamerája pont ugyanúgy épül fel mint bármilyen más kamera, és rá is igazak a fizika törvényei. Persze kritikus helyzeteket nem lehet vele megoldani, de ilyen feladat nem is lesz. A felszerelés sokkal kevésbé fontos mint a tudás és a kreativitás. A Klub pedig ezekre épül majd.

Ha lesz olyan amit egy telefonnal máshogy kell megoldani mint egy fényképezőgéppel, akkor azt el fogom mondani. Úgyhogy bátran csatlakozz telefonnal is!

A Klub alapvető célja, hogy gyakoroljuk a fotózást, konkrét feladatok segítsenek beindítani a kreativitásunkat, egymás képeit látva inspirálódjunk. Viszont semmi nem kötelező. Amikor van kedved és ihleted, akkor fotózol, amikor nincs, akkor nem.

A feladatok elkészítésére egy hét áll rendelkezésre. Ha elmaradtál, vagy egy régebbi feladatot szívesen megfotóznál, akkor fotózd meg. Ez nem házi feladat, mindenki magának, a maga örömére készíti a fotót.

A fizetést csak bankkártyás fizetés formájában fogod tudni megtenni.

A bankkártyás fizetés az OTP SimlePay oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez a legbiztonságosabb követelményeknek felel meg.

A bankkártyás fizetés azért jó, mert a rendelést követő néhány percen belül a megadott e-mail címedre megérkeznek a Klubtagságod hozzáférési adatai.

Az első számlát a sikeres fizetést követően a megrendeléskor megadott e-mail címedre elküldöm. A tagságod számláit a weboldalon, belépés után a Fiókom menüpont alatt fogod elérni, a későbbiekben innen töltheted le őket.

A Te is lehetsz fotós! Klub egy automatikusan megújuló előfizetéses tagsági rendszer. A jelentkezésedkor az űrlapon lévő jelölőnégyzet kipipálásával járulsz hozzá az előfizetési díj automatikus levonásához.

A levonásról havi tagságnál nem küldök emlékeztetőt.

Éves tagságnál a forduló nap előtt egy, illetve két héttel egy automata levelet fogsz kapni, hogy ha nem akarod megújítani a tagságodat, időben le tudd mondani.

Ha jól adtad meg az e-mail címedet, a SimplePay minden sikeres levonásról utólag értesítést küld. Ha ezeket nem találod, nézd meg a spamek között is.

LEMONDÁS

A tagságod bármikor le tudod mondani (és ezzel a levonást is leállítod) a weboldalon belépés után a Fiókom oldalon.

A tagság lemondása után a hozzáférésed még aktív marad a már kifizetett időszak végéig, illetve addig megkapod a csak Klubtagoknak szóló leveleket is.

A kifizetett időszak végén a hozzáférésed megszűnik, a fiókodat és minden adatodat törlünk a Klub nyilvántartásából, a leveleket sem fogod már megkapni, és legközelebb csak a következő nyilvános Klubnyitáskor tudsz újra csatlakozni. Ettől még kaphatsz tőlem levelet, ha még fel vagy iratkozva más helyeken (például korábbi kihívásokra), azok témája különbözik a Klubtól, és lehet még érdekes a számodra.

VISSZATÉRÍTÉS

Előfizetési díjat visszatéríteni sajnos nem tudok, kérlek kövesd figyelemmel a Fiókom oldalon a tagságod és a fizetések adatait.