A ragyogó iPhone fotók titka

Kezdd az alapokkal!

Amikor iPhone-t vásárolsz egy jóminőségű fényképezőgépet is kapsz, de a dobozból hiányzik a kamera leírása és az Apple oldalán sem találsz sokmindent.

Ez az e-book egy igazi kézikönyv a kamerádhoz, megtudhatod belőle, hogy mit tud a telefonod, és azt is, hogy ezt hogyan tudod kihasználni.

ára csak 990 Ft

Letöltöm az e-book-ot

Amikor iPhone-t vásárolsz egy jóminőségű fényképezőgépet is kapsz, de a dobozból hiányzik a kamera leírása és az Apple oldalán sem találsz sokmindent.

Ez az e-book egy igazi kézikönyv a kamerádhoz, megtudhatod belőle, hogy mit tud a telefonod, és azt is, hogy ezt hogyan tudod kihasználni.

ára csak 990 Ft

Letöltöm az e-book-ot

Mára a telefonokba épített kamerákkal szinte kifogástalan fotókat készíthetünk. Mivel a telefonok kicsik, könnyen kezelhetőek, ráadásul minden pillanatban a zsebünkben lapulnak, így komoly vetélytársai lettek a fényképezőgépeknek. Az iPhone fotó alapból jó minőségű, a telefonba épített kamerának köszönhetően, azonban a jó minőség még nem garancia a szép fotóra.

Az eszköz ismerete szabadságot ad!

 • Ahhoz, hogy kihasználjuk a telefonunkban rejlő lehetőségeket, nem árt tisztában lennünk azzal, hogy mit is tudnak. Bármivel is fotózunk, az eszköz ismerete azért fontos, hogy adott pillanatban ne a technikával bajlódjunk. Ha tudod, hogy mit hol találsz, mire képes a telefonod, akkor az átlagemberhez képest biztosan jobb képeket fogsz készíteni.

 • Ez a füzet egy rövid kézikönyv arról, hogy mit tud a telefonod kamerája, hogyan tudod ezt a tudást maximálisan kihasználni. Ennek ismeretétől ugyan még nem lesznek feltétlenül szép és jó képeid, viszont az ehhez vezető úton a kezdő lépést megtetted.

 • Minden okostelefonos operációs rendszerének alaptartozéka egy gyári kamera alkalmazás és már csak attól jobb képeid lesznek, ha tisztában vagy vele, hogy mit is tud ez.

 • Mivel a sárkányok rendkívül gyorsan repülnek, ha épp fölötted száll el egy és ijedtedben keresgélned kell, hogy merre is van az az alkalmazás, amivel fotózni tudnál, és így lemaradsz, hogyan fogja neked elhinni bárki is, hogy igazat beszélsz? Na ugye 😉

Letöltöm az e-book-ot

Az e-bookban ezt találod:

 • 35 oldalnyi útmutató az iPhone Kamera alkalmazásához

 • Képekkel illusztrált, részletes leírások

 • 7 darab, Apps Store-ból letölthető alkalmazás, amely segít azokat a korlátokat legyőzni, amivel a kamera nem birkózik meg

Vélemények az e-bookról

Elolvastam az e-bookot, nagyon fontos dolgokról beszél a Lajos! Az igényességről, arról, hogy ha már a kezünkben foghatunk olyan eszközöket, amik többet tudnak, mint azt sejthetnénk, akkor tanuljuk meg intelligensen használni. Érdemes! Meglesz az eredménye. Ez az anyag ebben nagyon jól tud segíteni. Ajánlom mindenkinek!

Kadosa Kiss József

Nagyon szép, ízléses, abszolút érthető. Letöltődik pikk-pakk és ahogy olvasgattam, nahát….hogy mik vannak a telefonomon 🙂 …tehát mindezeken túl még hasznos, érdekes is

Langer Beáta

Ha az egyszerű pillanatképeknél többet szeretnél kihozni a telefonodból,
töltsd most le az e-bookot!

Mi történik a rendelésed után?

Amit tegyél meg:

 1. Töltsd ki az űrlapot. A számlázási adatokat akkor is töltsd ki, ha nem kérsz számlát.
 2. A GDPR törvény miatt csak akkor vásárolhatsz tőlem, ha hozzájárulsz ahhoz, hogy az adataidat megismerjem, ezért kérlek, hogy pipáld ki a kérdéseket az űrlap alján.
 3. A Megvásárlom az e-book-ot gombra kattintás után az oldal átnavigál az OTP SimplePay oldalára, ahol biztonságosan tudsz fizetni.

Ami történni fog:

 1. A sikeres fizetést követően kapsz egy e-mailt a rendelésedről, amiben megkapod az e-book-od.
 2. Egy külön e-mail-ben megkapod a számlát is.

BIZTONSÁGOS
BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

A bankkártya adataidat nem ismerjük és nem is tároljuk. Az itt megadott bankkártyaadataid egy titkosított csatornán (SSL) keresztül, kódoltan továbbítjuk a bankfióknak. A fizetésért a nemzetközileg is elismert és szuperbiztonságos OTP SimplePay felel. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos mintha egy boltban vásárolnál kártyával.

KÉRDÉSED VAN?
SEGÍTEK!

Ha felmerült benned bármilyen kérdés, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, akkor nyugodtan írj nekem e-mailt a hello@teislehetszfotos.hu e-mail címre és 24 órán belül válaszolok.

A fizetést csak bankkártyás fizetés formájában fogod tudni megtenni.

A bankkártyás fizetés az OTP SimlePay oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez a legbiztonságosabb követelményeknek felel meg.

A bankkártyás fizetés azért jó, mert a rendelést követően néhány percen belül már meg is fog érkezni a megvásárolt tananyagod hozzáférési adata a rendeléskor megadott e-mail címedre.

A fizetést követően elektronikus számlát küldök a megrendeléskor megadott e-mail címedre.

A megrendelt e-book-ot a bankkártyával történő kifizetését követően néhány percen belül e-mailben elküldöm.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a “távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.

Lipcsei Lajos

A Te is lehetsz fotós! online közösség vezetője

Már gimnazista koromban fotószakkörbe jártam… 🙂

2007 és 2010 között 3 fotóiskola 6 tanfolyamán, valamint sok-sok workshopon tanultam a fotózás rejtelmeit.

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy azoknak segítsek, akik szeretnének szebb és jobb képeket készíteni, de nem tudnak, vagy nem akarnak egy iskolapadba beülni. Nem csak megtanítalak fotózni, arra tanítalak meg, hogy igazi élmény legyen a fotózás!