Te is lehetsz fotós! – Fotoplus
partnerség

Az oldal segítségével tudod érvényesíteni a Fotoplus kedvezményeidet!

A Fotoplus Magyarország egyik legnagyobb fotófelszerelés áruháza, itt kb mindent megkapsz, amire a fotós életedben szükséged lehet. Hogy mi mindent? Nézd meg a Fotoplus oldalát.

Ha szeretnél egy drága eszközt megvásárolni, kipróbálni, vagy bérelni, a listaárhoz képest biztosan fogsz valamilyen kedvezményt kapni! De ha nem vagy benne biztos, hogy milyen eszközt vegyél, a spórolt pénzedből mi lehet a legjobb vlasztás, a Fotoplus szakértői csapata ebben is segíteni fog. Hogy miért? Mert a Te is lehetsz fotós! Klub tagja vagy. A túráink résztvevői már kipróbálták és volt, aki 100e forinttal olcsóbban vihette haza a hőn áhított fényképezőgépet, objektívet.

A kedvezmény érvényesítésének lépései

1.Regisztrálj

Első lépésben regisztrálnod kell a partner programra. Ezt a regisztrációt csak egyszer kell megtenned, az első vásárlásod előtt. A lenti link elnavigál a Fotoplus oldalára, ahol egy űrlapot kell kitöltened, ezzel igazolod, hogy a Klub tagja vagy, illetve így kerülsz be a Fotoplus rendszerébe. A válaszaid alapján pedig majd tájékoztatni fognak olyan eseményekről, bejelentésekről, kedvezményekről, amelyek számodra érdekesek lehetnek.

Regisztrációs űrlap a kedvezmény érvényesítéséhez

2.Írd meg mire van szükséged

Ha tanácsra van szükséged, vagy valamit szeretnél megvásárolni, írj a kapcsolattartónknak egy e-mailt, amiben azon kívül, hogy leírod, mit is szeretnél, írd meg azt is, hogy a Te is lehetsz fotós! Klub tagja vagy. Azt az ígéretet kaptuk, hogy valaki minél többet vásárol náluk, annál jobb kedvezményeket fognak tudni adni.

A kapcsolattartónk neve Molnár Csaba, e-mail címe molnar.csaba@fotoplus.hu

3.Adj visszajelzést

És már csak annyi dolgod marad, hogy miután kaptál egy ragyogó ajánlatot, írd meg nekünk a tapasztalataidat a hello@teislehetszfotos.hu e-mail címre, hogy mennyire voltál elégedett, hogy mi is lássuk, milyen rendben működik a rendszer.

„Csaba nagyon segítőkész volt, rövid időn belül reagált a megkeresésemre, felhívott telefonon, hogy megbeszéljük a részleteket, minden gyorsan és gördülékenyen ment. Személyes átvételt választottam, az üzletben is kedvesek,  udvariasak, és hozzáértők voltak az eladók.”

Horváth Kriszta

„Egy kis visszajelzést szeretnék adni a Fotoplusos partnerségről. Adódott, hogy a Sony-nak van Trade in akciója, ami keretében elég nagy kedvezményt adnak pl az A7IV váz árából, gondoltam megkérdezem, hogy ezt össze lehet-e a klub tagsággal is párosítani, lehetett; és még így is tudtak egy egészen nagy kedvezményt adni. Mivel időnként egészen bonyolultan működik, gondoltam beszámolhatnák a mostani vázamat és két objektívem, erre is hajlandók voltak, de addig bonyolítottam, hogy végén csak egy objektívet számoltattam bele az így is egészen kedvező árba. A lényeg, hogy a Trade in akcióban és a klubos kedvezménnyel, illetve az objektív beszámítással bőven az itthoni használt árak alatt sikerült egy teljesen új A7IV vázat vásárolnom. Plusz pont , hogy egészen türelmesek voltak mire kitaláltam a hogyant a beszámításokkal. Szóval működik a partnerség, használjátok, kérdezzetek tőlük, kérjetek ajánlatot.”

Kóródi Árpád