Te is lehetsz fotós! – Fotoplus
partnerség

Az oldal segítségével tudod érvényesíteni a Fotoplus kedvezményeidet!

A Fotoplus Magyarország egyik legnagyobb fotófelszerelés áruháza, itt kb mindent megkapsz, amire a fotós életedben szükséged lehet. Hogy mi mindent? Nézd meg a Fotoplus oldalát.

Ha szeretnél egy drága eszközt megvásárolni, kipróbálni, vagy bérelni, a listaárhoz képest biztosan fogsz valamilyen kedvezményt kapni! De ha nem vagy benne biztos, hogy milyen eszközt vegyél, a spórolt pénzedből mi lehet a legjobb vlasztás, a Fotoplus szakértői csapata ebben is segíteni fog. Hogy miért? Mert a Te is lehetsz fotós! Klub tagja vagy. A túráink résztvevői már kipróbálták és volt, aki 100e forinttal olcsóbban vihette haza a hőn áhított fényképezőgépet, objektívet.

A kedvezmény érvényesítésének lépései

1.Regisztrálj

Első lépésben regisztrálnod kell a partner programra. Ezt a regisztrációt csak egyszer kell megtenned, az első vásárlásod előtt. A lenti link elnavigál a Fotoplus oldalára, ahol egy űrlapot kell kitöltened, ezzel igazolod, hogy a Klub tagja vagy, illetve így kerülsz be a Fotoplus rendszerébe. A válaszaid alapján pedig majd tájékoztatni fognak olyan eseményekről, bejelentésekről, kedvezményekről, amelyek számodra érdekesek lehetnek.

Regisztrációs űrlap a kedvezmény érvényesítéséhez

„Csaba nagyon segítőkész volt, rövid időn belül reagált a megkeresésemre, felhívott telefonon, hogy megbeszéljük a részleteket, minden gyorsan és gördülékenyen ment. Személyes átvételt választottam, az üzletben is kedvesek,  udvariasak, és hozzáértők voltak az eladók.”

Horváth Kriszta

2.Írd meg mire van szükséged

Ha tanácsra van szükséged, vagy valamit szeretnél megvásárolni, írj a kapcsolattartónknak egy e-mailt, amiben azon kívül, hogy leírod, mit is szeretnél, írd meg azt is, hogy a Te is lehetsz fotós! Klub tagja vagy. Azt az ígéretet kaptuk, hogy valaki minél többet vásárol náluk, annál jobb kedvezményeket fognak tudni adni.

A kapcsolattartónk neve Molnár Csaba, e-mail címe molnar.csaba@fotoplus.hu

3.Adj visszajelzést

És már csak annyi dolgod marad, hogy miután kaptál egy ragyogó ajánlatot, írd meg nekünk a tapasztalataidat a hello@teislehetszfotos.hu e-mail címre, hogy mennyire voltál elégedett, hogy mi is lássuk, milyen rendben működik a rendszer.